Kartoffelmad med kryddersild og agurkechutney

Kartoffelmad med kryddersild og agurkechutney

0,00 DKK

*}
INGREDIENSER (6 personer)
6 Krydder sildefileter
1 dl eddike
1 dl sukker
Salt og peber
1 agurk
1 æble
2 rødløg
Vindruekerneolie til stegning
10 mellemstore kartofler
6 Skiver rugbrød
Smør
Frisk dild 

SÅDAN GØR DU
Eddike, sukker, salt og peber bringes i kog.
Agurk, æble og et af rødløgene skæres i meget små fine tern, tilsættes lagen og koger uden låg i 10-15 minutter.
Herefter afkøles chutneyen og hældes på et skoldet glas.
 
Løgringe
Det andet rødløg skæres i tynde ringe.
Olien varmes op på en pande og løgringene steges mørke og sprøde.
Herefter afdrypper/tørres løgene på lidt køkkenrulle og krydres evt. med lidt salt.
 
Kartofler
Kartoflerne skrælles, koges og afkøles.
 
Anretning
Rugbrødet smøres og pyntes med tynde skiver kold kartoffel, kryddersildefilet, agurkechutney, friskhakket dild og sprøde løg.
Krydres med groft kværnet sort peber inden servering. 
 
stk.