Smushi med Kryddersild, æble, spidskål og peberrod Ingredienser (24 stk.)3 fileter Kryddersild3 skiver rugbrød¼ spidskål2 æbler5 cm peberrod200 g flødeostet smule mælkFremgangsmåde:Tør overskydende lage af kryddersilden og del fileterne på langs. Skær de halve...
Sildesalat med vandmelon Ingredienser (24 stk.)3 fileter gammeldags modnede Marinerede Sild2 lime1/8 del vandmelon400 g cherrytomater1 bdt. purløg1 bdt. dildFremgangsmåde:Den gammeldags modnede Marinerede Sild drænes på køkkenrulle og skæres i 5 mm tykke skiver....
Sildesalat – Marinerede Julesild Ingredienser (24 portioner eller serveres på et fad)3 fileter Marinerede Julesild1 fennikel3 rødløg3 appelsiner1 bk. rucolasalatFremgangsmåde:De marinerede julesild drænes på køkkenrulle og skæres i 5 mm tykke skiver....
Mini-tærter med stegte julesild Ingredienser (20 stk)2 hele Stegte Julesild20 små tærtebunde1 rødløg, skåret i ringe½ glas kapers6 dl cremefraiche 38 %1 dl mayonnaise3 bdt persilleCitronskal fra en halv citronSaltFremgangsmåde:De Stegte Julesild drænes grundigt på...
Stegte sild med sprød kartoffelsalat Ingredienser (6 personer)12 Tenax Stegte Julesildefileter1,2 kg aspargeskartofler1 radicchio salat200 g cremefraiche 18%100 g mayonnaise1 spsk. Dijon sennep1 tsk. sukkerGroft havsalt og friskkværnet sort peberRevet skal af 1...
Stegte sild med løgpuré og ristet rugbrød Ingredienser (6 stk)6 fileter Tenax stegte sild6 skiver rugbrødLidt smør750 g løg175 g smør4 dl vand5 stilke timian1 bdt. purløg til pyntFremgangsmåde:Skær rugbrødet i den ønskede form og rist det i smør, til det er gyldent på...
Marinerede Kryddersild med æble/karrysalat Ingredienser (6 stk.)300 g Tenax Marinerede Krydder SildRugbrød1 dl past. æggeblommer1 spsk. grov sennepSaft fra en ½ citron3 dl vindruekerneolie2 dl koldpresset rapsolie140 g æble2 hårdkogte æg110 g mayonnaise110 g...
Lakserøget sild med spinatcreme Ingredienser (6 personer)300 g Lakserøget sild1 daggammelt brødLidt smør100 g spinat100 g friskost5 g sukkerCitronskal fra en citronFremgangsmåde:Skær brødet i 1 cm tykke skiver og udstik 15 croutoner med en cirkeludstikker på 4 cm i...
Fiskefrikadelle med coleslaw og luftig remoulade Ingredienser (6 personer)12 fiskefrikadeller1,2 kg små kartofler1 spidskål3 spsk. mayonnaise1 spsk. Dijon sennepSalt og peber1 bk. brombær200 g remoulade400 g skyr1 bdt. kruspersilleFremgangsmåde:Fiskefrikadellerne...
Fiskeburger med tomatchutney og dild Ingredienser (6 stk.)6 fiskeburgere6 grove boller1 salathoved2 rødløg160 g zittauerløg2 fed hvidløg1 rød chili (uden kerner)2 spsk. vindruekerneolie400 g cherrytomater50 g lys muscovadosukker50 ml æbleeddike50 ml vand7 g salt10...
Fennikelsalat med kryddersild, æbler og tranebær Ingredienser (6 personer)600 g Kryddersild2 fennikel2 røde æbler4 friske figner150 g valnødder1 dl olivenolie1 spsk. hvidvinseddike1 tsk. Dijon sennepSalt og peber100 g soltørrede tranebærFrisk...
Dette websted anvender cookies for at forbedre oplevelsen, og til markedsføringsformål Cookie indstillingerACCEPTER
Cookie & Privatlivspolitik
Overblik
Dette website anvender cookies til at forbedre din oplevelse, når du benytter hjemmesiden. Ud af disse cookies, er dem der er kategoriseret som nødvendige opbevaret i din browser, da de er essentielle for de basale og funktionelle dele af hjemmesiden. Der anvendes også tredjeparts cookies, som er med til at analysere og forstå, hvordan du anvender hjemmesiden. Disse cookies bliver gemt i din browser med din accept. Du har også mulighed for at fravælge disse cookies, men dette kan muligvis have en effekt på din oplevelse. Læs mere her.
Nødvendige cookies er essentielle for websitets funktionalitet. Dette omfatter blandt andet basale funktioner og sidens sikkerhed. Disse cookies opsamler ikke personlig information.